Noticia

Adrián Martín, presentat com a nou jugador del Levante UD

Adrián Martín ha sigut presentat este migdia com nou jugador del Levante UD, després que ahir s'arribara a un acord perquè el centrecampista de banda dreta milite la pròxima campanya en l'entitat llevantinista.

El vicepresident del club, Miguel Ángel Ruiz, i el Director Esportiu, Manolo Salvador, han sigut els encarregats de presentar davant dels mitjans de comunicació al nou fitxatge llevantinista, que hui ja s'ha exercitat amb la resta dels seus companys.

El jugador canari ha confessat que té "moltíssimes ganes de donar-ho tot per este equip, en dos anys no he tingut sort i espere enguany tindre-la de cara i poder donar-li una gran alegria a l'afició".
A més, ha assegurat que encara que tenia diverses ofertes "quan em van dir que ací tenien depositada una gran confiança en mi, ni m'ho vaig pensar".

Encara que preferix jugar per la dreta, Adrián Martín ha explicat que ha actuat en les dos bandes. "En el Real Madrid Castilla ho vaig fer per l'esquerra, i les últimes temporades he anat alternant en les dos".

Dels seus nous companys ha destacat que són "jugadors de prou qualitat i amb moltíssimes ganes. És molt important que els jugadors tinguen ambició, perquè això és el que al final et va a portar dalt en la taula".
Escolta les declaracions d'Adrián Martín punxant en Descarregar Arxiu Adjunt.