Noticia

Agua Mineral San Benedetto renova com patrocinador oficial del Levante UD Femení

El Levante UD Femení i Agua Mineral San Benedetto continuaran anant de la mà per tercera temporada consecutiva, en la qual l'empresa valenciana serà de nou patrocinador oficial del primer equip femení.

Agua Mineral San Benedetto, empresa situada en San Antonio de Requena (València) des de 1996, pertany al grup italià SanBenedetto i se situa com un dels principals fabricants per quota de mercat a Espanya. Es consolida any rere any com una Total Beverage Company, ja que la seua producció abasta tots els segments de begudes no alcohòliques, destacant el seu compromís amb la innovació i la qualitat dels seus productes.

Entre els principals valors que caracteritzen a l'envasadora valenciana, que comparteix amb el Levante UD, es troben l'esforç, el sacrifici, l'esperit de superació i, per descomptat, el paper de la dona en la societat i l'esport, sense oblidar una vida saludable que s'aconsegueix, entre altres coses, amb la hidratació que aporta Fuente Primavera, una aigua completament equilibrada, i Upgrade, la línia més funcional de begudes esportives del mercat, oferides per Agua Mineral San Benedetto.