Noticia

Álvaro del Moral: "Fitxar per el Levante UD és un bot molt important en la meua carrera"

Álvaro del Moral assegura este migdia en roda de premsa que el seu fitxatge pel Levante UD "és un bot molt important en la meua carrera professional en un club important. Ara em sent amb aspiracions de fer-ho bé i treballar fort per a tornar a l'equip on es mereix".

A pesar d'haver-se incorporat este matí a la concentració i del poc de temps que ha tingut per a adaptar-se, el davanter assegura haver-se trobat "un grup de gent molt unida, amb els problemes lògics que estan havent-hi, però crec que s'està fent un bon grup. Encara que no porte molt de temps, m'han acollit molt bé".

Respecte al complicat inici de lliga que es presumix, del Moral ha indicat que el Levante UD té un mes ara "per a entrenar fort i tampoc sabem com arribaran ells al començament de la competició. A priori són equips forts Saragossa i Múrcia, però també ho és el Levante UD. Hem de tindre el cap en el sòl i saber que només tenim un mes per a preparar, que potser anem amb un poc de retard respecte a la resta, però que amb paciència es veuran els bons resultats".