Noticia

Álvaro es retira del entrenament per unes molèsties en la cuixa dreta

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 02/05/2008 15:15h.
José Ángel Moreno ha dirigit este matí la penúltima sessió d'entrenament de la plantilla llevantinista en l'Estadi Ciutat de València, en la que l'equip va realitzar treball tàctic i tècnic, i va finalitzar amb un partit a mig camp.
Álvaro va protagonitzar l'esglai de la jornada ja que va haver de retirar-se en la recta final de l'entrenament per unes molèsties en el cuixa dret. Els servicis mèdics han informat que van a realitzar-li proves diagnòstiques durant el dia de hui per a comprovar l'abast de les dites molèsties.
A més de la baixa d'Arveladze, que seguix amb les molèsties en l'adductor, hui no es va exercitar Pedro León, que amb una contractura en el quàdriceps esquerre es va sotmetre a tractament fisioteràpic.
Completa el comunicat metge Juanma amb unes molèsties en el turmell esquerre i que únicament va realitzar hui amb el grup la part física de la sessió, però que en principi podrà exercitar-se demà amb normalitat.
Els llevantinistes ultimaren els detalls del encontre davant del RCD Espanyol, demà dissabte en l'última sessió d'entrenament que es realitzarà a porta tancada en l'Estadi a partir de les 10:30 hores.

Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD