Noticia

Álvaro i Berson, sancionats, i José Serrano i Geijo advertits de sanció per al encontre davant del Deportivo

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 06/05/2008 13:50h.
Álvaro i Berson no podran disputar el partit de demà dimecres (20 hores-Estadi Riazor) davant del RC Deportivo de La Corunya per sanció, ja que a l'espera de l'acord del Comité de Competició que es reunix esta vesprada, el central hispà brasiler haurà de complir dos partits de suspensió, u per acumulació de grogues i un altre per la roja directa que va veure davant de l'Espanyol, mentres que el centrecampista francés haurà de complir una trobada de sanció per la doble groga que li va suposar l'expulsió en esta mateixa trobada.
Al contrari, José Ángel Moreno recupera a Javi Fuego que es va perdre la passada jornada per sanció al complir el cicle de targetes grogues.
Quant a la resta de jugadors amb targetes, José Serrano i Geijo estan advertits de sanció en la trobada davant del Deportivo, amb quatre cartolines grogues cada un d'ells.
Armando, Manolo i Rubiales tenen 3 cartolines grogues, David Castedo, Saúl, Ettien i Pedro Lleó tenen dos, mentres que Manolo Reina, Miguel Ángel, Kujovic i Riga només tenen una targeta.


Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE16:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD