Noticia

Ángel: "L´equip que es faça amb el control en el centre del camp tindrà molt guanyat"

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 19/09/2008 14:10h.
El lateral esquerre llevantinista Ángel Sánchez, torna a Vitòria este cap de setmana per a enfrontar-se al club que el va veure créixer futbolísticament, des que en la campanya 00/01 començara en l'Alavés C en Tercera Divisió. Des de llavors, únicament va deixar de vestir l'elàstica del conjunt vitorià en les temporada 05/06 i 06/07, encara que eixe curs va tornar al desembre per a quedar-se fins esta campanya en què ha recalat en el Levante UD.

Sens dubte, tal com confessa Ángel, este serà "un partit molt especial i bonic per a mi, ja que han sigut molts anys vestint la camiseta de l'Alavés. Guarde molt bons records, altres no tan bons quan va estar Piterman, però la veritat és que tinc molts amics ací i és un partit molt especial, que espere poder disfrutar-ho com es mereix".

Per a Ángel, la clau del partit serà el centre del camp. "Serà un partit molt tàctic, i crec que l'equip que es faça amb el control del centre del camp crec que tindrà molt guanyat. L'Alavés és un equip molt ben plantat en el terreny de joc, que junta molt bé les línies, defensivament està molt ben treballat i potser el que més els coste és la zona de creació", ha explicat.

De l'últim enfrontament entre Alavés i Levante UD en Mendizorroza en la campanya 03/04, únicament queden en els dos plantilles Ángel i Mora, encara que en este encontre seran companys i no rivals. Després de cinc temporades, Ángel encara conserva algun record d'eixe encontre. "Sé que Mora estava en la porteria, perquè ho varem comentar l´altre dia. A més del resultat, que vam véncer 3-2, recorde que va ser diumenge per Canal +, un matí que plovia i vaig haver de marcar Rivera".