Noticia

Arveladze jugarà el seu últim partit amb la selecció davant Portugal

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 20/05/2008 12:20h.
Shota Arveladze ha sigut convocat amb Geòrgia per a disputar els dos partits amistosos previstos per a finals de maig davant de les seleccions d'Estònia i Portugal, i que suposaran l'adéu del davanter del Levante UD de la selecció del seu país.
Tot i que encara no ho té totalment decidit, estos dos partits podrien ser també els últims encontres oficials en què participe el golejador georgià, ja que Arveladze es planteja la retirada del futbol actiu a final de temporada.
El partit Estonia-Georgia es jugarà el 27 de maig, mentres que el Portugal-Georgia es disputarà el pròxim 31 de maig.
Abans, el davanter levantinista participarà en el partit benèfic que enfrontarà al conjunt Fundació Luis Figo, enfront de l'equip Fundació Gica Popescu, que es disputarà el 25 de maig a les 20:30 hores en el Steua Bucarest Stadium de Romania.

Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD