Noticia

Bruno González es convertix en jugador del Levante UD

Bruno González s'ha convertit en nou jugador del Levante UD després de l'acord aconseguit amb el futbolista que arriba lliure a l'entitat blaugrana fins al 30 de juny d'enguany.

El central (24/05/1990, Tenerife) es va formar en les categories inferiors del CD Tenerife arribant a debutar amb el primer equip en 2011. En la temporada 2011/2012 va jugar com cedit en el CD Terol i, un any més tard, va tornar al primer equip del CD Tenerife. Posteriorment, en la campanya 2014/2015, va fitxar pel Real Betis Balompié, aconseguint l'ascens a la màxima categoria, i en 2017 va firmar pel Getafe CF.

Bruno González ha disputat 93 encontres en la màxima categoria i 72 en la categoria de plata. En la present temporada ha jugat cinc compromisos d'Europa League, dos de la Lliga Santander i un de Copa SM El Rei.


Noticia

Comunicat oficial del Levante UD i la Fundació Cent Anys

El Levante UD i la Fundació Cent Anys del Levante UD vam cancel.lar la setmana passada tota l'activitat esportiva de tots els nostres equips fins al 23 de març.Hui, totes dues institucions, tenint en compte la situació en la qual es troba el nostre país, on el Govern d'Espanya va decretar diumenge passat l'Estat d'Alarma, i les recomanacions i directrius...