Noticia

Comunicat oficial del Levante UD

El Levante UD comunica que s'ha detectat un cas positiu en una jugadora del Levante UD Femení. El contagi es va diagnosticar al sotmetre la jugadores a prova PCR pel fet que una persona del seu entorn, externa al club, va donar positiu.

Des que es va conéixer el positiu, la jugadora es troba aïllada, complint el protocol sanitari, sota el control i seguiment dels servicis mèdics del club.

Així mateix, el Levante UD informa que jugadores, tècnics i empleats que rodegen a la primera plantilla femenina, ja s'han realitzat les pertinents proves PCR i totes han donat resultat negatiu. Durant esta setmana, la resta de jugadores s'ha exercitat de manera individual com a mesura preventiva fins que s'han conegut els resultats de les PCR.

Noticia

Informació sobre les entrades venudes del Levante UD-FS: conservació o devolució dels diners

El Levante UD FS informa del procediment a seguir respecte a les entrades que els seus aficionats van comprar per al partit enfront de Jaén Paraíso Interior que havia de disputar-se divendres passat 23 d'octubre i que, finalment, per la situació sanitària, va haver d'ajornar-se. Tant per a les persones que vulguen conservar la seua localitat com per a les...

Noticia

​‘Maneras de Vivir’ es projectarà en la gran festa audiovisual de l'esport: la final del World Ficts Challenge de Milán

‘Maneras de Vivir’ continua ampliant les fronteres del projecte social del Levante UD i la seua Fundació. Amén de la seua projecció en múltiples plataformes i canals (Movistar, Gol, ÀPunt i en una bona quantitat de països i idiomes), gràcies a la col·laboració de LaLiga, també s'està exhibint en nombrosos festivals internacionals. Esta vegada, el documental que narra les experiències...