Noticia

Comunicat oficial Fundació Cent Anys

La Fundació Levante UD Cent Anys, després de rebre el comunicat per part del Protectorat de Fundacions, procedix des de demà dimecres 22 de maig a la venda de 17.877 accions del paquet de què és posseïdora en estos moments a un preu de 135 euros i en les fases següents:

-Primera fase: Del 22 de maig fins al 14 de juny d'este 2019, podran comprar tots els accionistes del Levante UD fins a un màxim de tres accions.

-Segona fase: Del 17 de juny al 13 de juliol de 2019, per a abonats del 2018-19 que no tenen accions i fins a quatre títols i que vagen a renovar el seu passe per a la temporada 2019-20. En rigorós orde de petició fins a completar la totalitat d'accions disponibles.

-Tercera fase: A partir del 15 de juliol de 2019, i si anteriorment no s'hagueren venut la totalitat d'accions indicades, qualsevol interessat podrà adquirir fins a un màxim de 100 accions.

L'horari de venda d'accions serà de dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores en les oficines del club. L'adquisició de les accions es pot realitzar amb pagament en efectiu, sempre que no se superen els 2.000 euros per transacció; per mitjà de targeta bancària; o bé per mitjà del finançament, en les mateixes oficines del club, per mitjà de Caixa Popular i en les condicions establides per esta entitat.

Per al finançament de les accions és necessari portar la documentació següent:

- DNI/ NIE en vigor - Justificant d'ingressos (Última nómina/Certificado de pensiones/Renta en cas d'autònoms)

- Justificant bancari (el titular del compte ha de ser el mateix que el que finança)

D'altra banda, la Fundació agraïx al Consell d'Administració la seua decisió d'esta vesprada d'aprovar la pujada del descompte de 50 a 60 euros per a aquells accionistes que disposen de quatre títols en el seu poder, a més de mantindre el dit descompte durant el mandat de l'actual òrgan rector de la societat.

Noticia

El Levante UD i la Fundació Cent Anys t´inviten a participar en la campanya Granotes solidaris. Fes la teua donació!

El Levante UD i la Fundació del Levante UD 'Cent Anys' et conviden a participar en la campanya solidària "Granotes solidaris" amb la finalitat que pugues fer la teua donació econòmica per a la compra de material sanitari per a la Sanitat Pública Valenciana, que serà entregat en coordinació amb la Generalitat Valenciana, i per a ajudar als centres de...

Noticia

El Levante UD crea la LUDoteca Granota

Des del Levante UD ens unim a la campanya Queda't a casa i, com sabem que el temps en les llars pot transcórrer més lent, volem posar en marxa una sèrie d'iniciatives perquè majors, jóvens i xicotets es mantinguen entretinguts amb el seu club. D'esta manera, obrim la nostra LUDoteca Granota on, per mitjà de jocs i entreteniment, els seguidors...

Noticia

Comunicat oficial del Levante UD i de la Fundació Cent Anys

El Levante UD i la Fundació Cent Anys, en el marc de les actuacions de prevenció contra el COVID-19 que estan adoptant, comuniquen que, des d'este mateix moment, acorden les següents mesures:- Les oficines es tanquen al públic. L'atenció en el club es manté via telefònica (+34 96 337 95 30) o per correu electrònic en l'adreça admon@levanteud.es Mentre que...