Noticia

Convocatòria Junta General d´Accionistes del Levante UD S.A.D.

LEVANTE UNIÓN DEPORTIVA S.A.D.

JUNTA GENERAL D'ACCIONISTES

Per acord del Consell d'Administració, es convoca als Srs. Accionistes de l'Entitat, “Levante U.D., Sociedad Anónima Deportiva” a Junta General Ordinària, a celebrar en La Sala d'Actes del Centre Cultural Bancaixa, amb entrada en el carrer General Tovar, núm. 3 de València, el dia 19 de Desembre d'enguany a les 18 hores, en primera convocatòria, i en segona convocatòria, si procedira, el dia 20 de Desembre de 2.022 a les 18 hores, per a tractar els assumptes que es comprenen en el següent ORDE DEL DIA:

PRIMER.- Designació de Patrons de la Fundació de la Comunitat Valenciana CENTS ANYS per part del Levante, U.D., S.A.D.

SEGON.- Examen i aprovació, si és el cas, dels Comptes Anuals (Balanç, Comptes de Pèrdues i Guanys, i Memòria) . Informe de Gestió i Informe d'Auditoria i Proposta d'Aplicació de Resultats del “Levante, U.D., Sociedad Anónima Deportiva”, tot això corresponent a l'exercici econòmic de 2.021/2.022, així com la gestió dels seus Administradors.

TERCER.- Examen i aprovació, si és el cas, del Pressupost d'Ingressos i Gastos per a l'exercici econòmic de 2.022/2.023.

QUART.- Reelecció d'auditors.

QUINT.- Aprovació de l'acta i, si és el cas, designació d'interventors.

S'informa dels Srs. Accionistes el dret que els correspon d'obtindre de la Societat, de forma immediata i gratuïta, els documents que són sotmesos a l'aprovació de la Junta General, inclosos l'informe de gestió i l'informe dels Auditors De Comptes; així com demanar l'entrega o l'enviament gratuït dels documents.

POT OBTINDRE ELS DOCUMENTS DE l'INFORME D'AUDITORIA I COMPTES ANUALS DE LA TEMPORADA 2021-2022 PUNXANT ACÍ

Igualment s'informa dels Srs. Accionistes que, segons l'article 11 dels Estatuts de la Societat, per a assistir a la Junta serà necessari ser titular de 10 accions. A fi d'obtindre este mínim podran els accionistes amb menor titularitat agrupar-se designant a un d'ells per a representació i assistència, bastant per a això la comunicació escrita acreditada amb anterioritat a la constitució de la Junta.

De conformitat amb el que establix l'article 172 de la Llei de Societats de Capital, s'informa els Srs. accionistes que siguen titulars de, almenys, el cinc per cent del capital social, que podran sollicitar que es publique un complement a la convocatòria incloent un o més punts de l'orde del dia.

A València, a dènou de novembre de dos mil vint-i-dos. EL SECRETARI DEL CONSELL D'ADMINISTRACIÓ, Jorge Francisco Lucas Diranzo.

El Levante UD convida als seus abonats majors de 80 anys a presenciar els partits des de la Llotja VIP L´Alqueria

El Levante UD-Burgos CF no va ser un partit més per a alguns abonats llevantinistes. L'entitat d'Orriols va voler que els seus abonats majors de 80 anys que el mes de gener van complir anys tingueren l'oportunitat de presenciar l'esmentat compromís des de la Llotja VIP L´Alqueria. Des de l'any passat, el club felicita l'aniversari a estos abonats mitjançant una...

Noticia

L'exposició ‘De granotes, gats i palmeres. Els orígens del Levante UD’ acull la projecció i narració de l'històric ascens de 1963

El Museu Valencià d´Etnologia, l´ETNO, on des d'el mes de desembre es pot disfrutar de l'exposició 'De granotes, gats i palmeres. Els orígens del Levante UD', ha acollit esta vesprada, dins del programa d'actes vinculats amb esta exposició, la projecció i narració d'un resum del partit del primer ascens del Levante UD a Primera Divisió que va enfrontar al conjunt...

Noticia

El Levante UD reparteix somriures i il.lusió en la cavalcada dels Reis Mags

El Levante UD va tornar a tenyir de blaugrana els carrers de València en una de les nits més màgiques de l'any. L'entitat llevantinista va acompanyar als Reis Mags en el seu recorregut pels carrers de la capital del Túria repartint regals, somriures i il·lusió.Campaña, del primer equip masculí; Andreea Paraluta, Viola Calligaris, Nuria Mendoza i Silvia Lloris, del primer...