Noticia

Cuatre jugadors apercibits de sanció per al encontre davant del Real Madrid

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 12/05/2008 11:57h.
Armando, Manolo Gaspar, José Serrano i Geijo són els jugadors del Levante UD advertits de sanció per al encontre davant del Real Madrid, amb quatre cartolines grogues cada un d'ells.
Quant a la resta de jugadors amb targetes, Rubiales tenen 3 cartolines grogues, David Castedo, Saúl, Ettien i Pedro León tenen dos, mentres que Descarga, Robusté, Juanma, Manolo Reina, Miguel Ángel, Kujovic i Riga només tenen una targeta.

Recupera Álvaro
José Angel Moreno recupera per a l'última jornada de lliga davant del Real Madrid, al central hispà-brasiler Álvaro Maior, després que haja hagut de perdre's els dos últims encontres davant del Deportivo i València CF, per sanció. Al contrari, el francés Berson, complirà esta setmana l'últim dels tres partits de suspensió imposats pel Comité de Competició.

Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD