Noticia

Dani Cárdenas renova la seua vinculació amb el Levante UD per a les pròximes dos temporades

Dani Cárdenas Lindez (28-3-1997, Terrasa) ha renovat el seu compromís amb el Levante UD per a les dos pròximes temporades, amb altres dos opcionals. L'arquer és un dels fixos en els entrenaments amb el primer equip des de fa diverses temporades, i enguany ha alternat les seues convocatòries amb el filial granota i amb l'equip de Paco López.

Cárdenas arribava a l'entitat d'Orriols en el mercat hivernal de la temporada 14-15 per a defendre la camiseta del Juvenil A, equip en què va romandre diverses campanyes fins que va donar el bot a l'Atlético Levante UD, conjunt amb el que ha jugat 74 partits en Segona B, a més d'altres 25 en Tercera Divisió en la 2017-18, ascendint a la categoria de bronze.


Arranca la primera edició de PlayerCHEF! (1/2)

Els jugadors Melero, Miramón, Róber i Clerc canvien els terrenys de joc pels fogons i es repten en la primera edició de PlayerCHEF on tractaran d'alçar-se guanyadors amb les seues millors receptes. El finalista de Masterchef 4, Ángel Carrero, serà l'encarregat de valorar les elaboracions i dictaminar qui mereix proclamar-se campió.