Noticia

Descarga: "Cal treballar per a tornar a ser un equip de Primera Divisió"

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 21/05/2008 14:09h.
El capità llevantinista Iñaki Descarga ha comparegut davant dels mitjans de comunicació este matí, després de la volta al treball de l'equip, i ha confirmat que la plantilla seguirà un parell de setmanes més entrenant-se "perquè queda molt de temps fins al començament de la pròxima temporada, i seguirem uns dies més".
A més ha assegurat que encara que en estos moments hi ha incertesa respecte a la pròxima temporada. "Jo tinc contracte inclús en vigor i només pense en què cal treballar per a tornar a ser el que érem abans, un equip de Primera Divisió".
Preguntat per les novetats respecte al tema del cobrament de salaris, el d'Irun ha comentat que tot seguix igual que diumenge passat quan van comparéixer en roda de premsa a Madrid i desvan convocar la vaga, i que "no s'han produït novetats encara".

Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD