Noticia

Dol per la defunció d'Antonio Ruiz, jugador del Levante en els anys finals de la dècada dels seixanta

El Consell d'Administració del Levante U.D. lamenta la defunció d'Antonio Ruiz, jugador de la societat blaugrana en la segona meitat de la dècada dels anys seixanta, esdevingut en la jornada d'ahir diumenge 31 de maig a Sant Pere de Ribes.

Antonio Ruiz va recalar en el Levante procedent del Recreativo de Huelva. Format en la prolífica pedrera del F.C. Barcelona, el seu compromís amb el Levante es va estendre durant les temporades 1968-1969 i 1969-1970. Va formar part de la plantilla que va afrontar l'èxode de Mestalla durant la construcció de l'actual Estadi Ciutat de València en la campanya 1968-1969. Un any més tard va estar en la inauguració del coliseu del barri d'Orriols. Va ser habitual en les formacions blaugranes en el marc de la competició en Tercera Divisió durant la seua estada en les files del club granota. També va militar en les files del Condal, Lleida, Constancia, Europa o Andorra.


Noticia

Pla de viatge a Mallorca

L'expedició llevantinista viatjarà demà dijous a Mallorca per a disputar a les 19.30 hores el partit corresponent a la Jornada 35 de la Lliga Santander davant el RCD Mallorca.L'equip eixirà en vol xàrter des de Manises a les 10.15 hores i el retorn està previst per a les 23.30 hores. La concentració s'efectuarà a l'Hotel Nixe Palace.