Noticia

Dol per la defunció del conseller Sr. Ramón Vilar Zanón

El Levante UD i la Fundació Cent Anys volen manifestar el seu més sentit condol per la defunció del conseller Sr. Ramón Vilar Zanón.

Ramón Vilar ocupava el càrrec de conseller del Levante UD des de 2009 i va ser patró de la Fundació Cent Anys des de 2009 fins a 2017.

Tots els integrants del club i de la Fundació ens unim al dolor de la família i amics en estos durs moments després de la seua sobtada i irreparable pèrdua.

El Levante vol agrair la seua dedicació i treball en el club de tota la seua vida i pel seu etern levantinismo. D.E.P.


Noticia

El Levante UD presenta el Summer Campus que se celebrarà a Benidorm

El Levante UD ha presentat el primer Summer Campus que organitza l'entitat llevantinista en la Ciutat Esportiva Guillermo Amor de Benidorm. Del 28 al 2 de juliol, els xiquets i xiquetes nascuts entre 2005 i 2014 podran disfrutar d'esta experiència llevantinista en la seua ciutat. A l'acte de presentació del Campus han assistit la regidora d'Esports de Benidorm, Mariló Cebreros;...

Noticia

Assignades 150 localitats més per als abonats del Levante UD per al partit davant del Cádiz CF

El Levante UD informa que s'han desbloquejat 150 entrades per al partit d'esta nit davant del Cádiz CF. L'assignació d'estes localitats ve determinada pel llistat de sol·licituds sotmés al sorteig, celebrat dimarts passat 18 de maig davant de l'Il·lustre Sr. notari D. Juan Piquer Belloch, i que, com es va informar, contemplava una llista d'espera. Els abonats que es van...