Noticia

El Levante UD cau molt dignament en la pròrroga davant de l´Hèrcules

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 03/09/2008 23:54h.
Hércules CF: Unai Alba, Ruz, Dani Carril, Cámara © (Tuni, min. 72), Morán, Sendoa (Delibasic, min. 58) Abel Aguilar, Abraham Paz, César, Dani Bautista (Tote, min. 58) i Raúl.

Levante UD: M. Reina, Cerra, Robusté, Tena, Vázquez, Adrián (Molinero, min. 59), Pallardó, Gorka Larrea, Pedro Vega, Álvaro del Moral (Rubén, min. 73) e Iborra (Samuel, min. 78).

Àrbitre: Sr. Estrada Fernández, comité català, asistit per Sr. Pérez Álvarez y Sr. Orellana Benítez, también del comité català. Va amonestar pel Levante UD a Tena, Gorka Larrea y Rubén.

Gols:
0-1 min 28, Álvaro del Moral.
1-1 min 48, Morán
2-1 min 92, Tote

El Levante UD cau en la pròrroga de la Copa del Rey davant de l'Hèrcules, després que Tote posara el 2-1 definitiu en el marcador, al començament de la primera part del desempat.

Va començar el partit dominant provisionalment el quadro local, però fins al minut 15 no disposaven de la primera aproximació clara de perill. Raúl s'interna per la banda dreta, i després de desfer-se de diversos jugadors levantinistas, ja en l'àrea xicoteta, dispara desviat a l'esquerra del meta Reina.

Cinc minuts després l'oportunitat per a avançar-se en el marcador era per als de Luis García. En una bona jugada al contraatac amb triangulació entre Pedro Vega, Iborra i Álvaro del Moral, el baló li arribava al mediapunta madrileny però quan remataria rebutjava fora la saga alacantina en última instància.

Quan més s'acostaven els locals a l'àrea de Reina, aconseguia avançar-se en el marcador el Levante UD. En el minut 28 Adrián col·locava un centre des de la banda dreta ras al primer pal i en àrea xicoteta Álvaro del Moral molt atent rematava colant l'esfèric per davall de les cames d'Unai Alba.

Però el conjunt de Mandiá es va sobreposar ràpid al gol llevantinista, i apunte van estar d'empatar en una jugada al contraatac, però el tir de Sendoa ho aclaria Robusté a córner.
Dos minuts més tard era Raúl el que ho intentava per la banda dreta, però Reina molt atent eixia de la seua àrea per a rebutjar amb els peus i allunyar el perill.
Al descans s'arribava amb l'avantatge en el marcador per al Levante UD.

Després del pas per vestuaris, els locals sorprenien a la defensa llevantinista i aconseguien l'empat per mediació de Morán. Però els granotes responien a la renyada amb un contraatac d'Iborra, que finalment desbaratava la defensa local.
Els dos conjunts es van llançar a l'atac per a aconseguir el tant de la victòria i les ocasions se succeïen en ambdós àrees. Mentres en l'àrea local el perill ho posava Rubén, les connexions dels de Mandiá eren ben respostes per Manolo Reina.

En el minut 90 a punt va estar l'Hèrcules de desfer l'empat, però el meta llevantinista ho va impedir en una magnifica intervenció després d'una rematada de cap d'Abraham Paz. De nou, en l'últim segon, Reina va evitar la derrota al traure amb els peus la rematada de dins de l'àrea xicoteta de Tote, i provocant la pròrroga.

En la primera jugada de la pròrroga, Tote desfeia l'empat de fort tir creuat, i encara que els de Luis García ho van intentar per tots els mitjans, el retard en la preparació i el gran esforç realitzat en els dos partits oficials disputats fins a la data, van passar factura i no van aconseguir forçar els penals.