Noticia

El Levante UD convoca el seu X Concurs Infantil de felicitacions nadalenques

Els xiquets seran de nou els grans protagonistes del pròxim Nadal del Levante UD. El club granota torna a llançar el Concurs Infantil de Felicitacions Nadalenques que, a més, en este 2020 és especial perquè compleix la seua desena edició. La guanyadora serà el christmas oficial del Levante UD amb el qual felicitarem enguany estes dates tan entranyables.

Per a això es convoca este concurs en el qual poden participar xiquets i xiquetes menors de 14 anys que han de presentar el seu dibuix (amb el nom, cognoms, data de naixement i lloc, col·legi i curs apuntat en el revers) abans del 7 de desembre, últim dia en què s'admetran felicitacions.

La felicitació es pot enviar per correu ordinari (Estadi Ciutat de València, C/San Vicente de Paúl 44, 46019 València) o per email info@levanteud.es, adjuntar contacte del pare, mare o tutor legal). També es poden entregar en les oficines del club, situades en l'estadi, i en qualsevol de les tres botigues oficials (Estadi, Colón i Buñol) i en les oficines de la Ciutat Esportiva.

Enguany, el guanyador tindrà els següents premis:

- El dibuix guanyador serà utilitzat pel Levante UD per a la felicitació institucional este nadal.

- El guanyador obtindrà una samarreta oficial del Levante UD personalitzada amb el seu nom, número i talla.