Noticia

El Levante UD, en la presentació del partit benèfic per les riuades d'octubre

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 13/05/2008 18:30h.
El Levante UD ha estat present este matí en la presentació del partit de futbol a benefici de Beniarbeig, Els Poblets i El Verger -poblacions que es van veure afectades per les inundacions d'octubre de 2007-, que se celebrarà dimarts que ve dia 20 a Alcoi entre dos combinats: un format per jugadors de València CF, Elx CF i Hèrcules CF, que estarà dirigit per Quique Hernández, i un altre compost per futbolistes del Vila-real CF, Levante UD i CD Castelló, amb Benito Floro al cap.
El conseller Francisco Fenollosa va acudir en representació de l'entitat levantinista a l'acte de presentació del dit encontre, organitzat per l'Elx CF i la Conselleria d´Esport i Cultura de la Generalitat Valenciana.
El director general de l'Esport de la Generalitat Valenciana, D. Fernando Gómez Colomer, representants dels clubs de la Comunitat Valenciana que militen en Primera i Segona Divisió i els alcaldes de les poblacions afectades per estes inundacions patides a l'octubre del 2007 també van assistir a l'esdeveniment.

Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD