Noticia
TEN 0-1 LUD

El Levante UD Femení reacciona amb una victòria davant de la UDG Tenerife

UDG Tenerife: Aline Reis, Jujuba, Eva Llamas, Pisco, Joice Borini (Koko, 72’), Allegra, Marijose (Martín Prieto, 64’), Raissa, María Estella, Silvia Doblado (Paola, 64’) y Patry Gavira.

Levante UD: S. Torres; O. Batlle, Rocío, Ivana, Jucinara; Maitane, Zornoza, Alharilla (Soni, 68’), Andonova (Corredera, 79’); Eva Navarro (Gemma, 79’) y Esther (Nerea, 94’).

Árbitro: Martínez Martínez (Colegio Murciano). Amonestó, por parte del UDG Tenerife, a Patri Gavira (36’) y Koko (82’) y a las levantinistas Jucinara (11’) y Sandra Torres (91’).

Goles: 0-1, min. 62: Eva Navarro.

Noticia

Comunicat oficial del Levante UD Femení

El Levante UD desitja agrair a les futbolistes que no seguiran vinculades al club la pròxima temporada el seu compromís, professionalitat i implicació, així com el respecte i afecte que han demostrat cap a l'entitat durant la seua estada en esta, tant dins com fora dels terrenys de joc. Així mateix, els desitgem la millor de les sorts en la...


Noticia

El Levante UD i Joan Monterde amplien la seua vinculació

El Levante UD i Joan Monterde han arribat a un acord per a l'ampliació de la relació contractual que vincula a l'entitat llevantinista i al migcampista de l'Atlético Levante UD fins a 2021 amb opció a dos temporades més.El jugador va recalar en el Cadet B de l'entitat llevantinista en 2011 procedent del Villarreal CF. Va anar progressant pels diferents...