Noticia
BIS 0-4 LUD

El Levante UD FS avança de ronda en Copa del Rei amb una victòria molt seriosa enfront de Bisontes Castelló

Bisontes Castellón: Cuxart, Peloncha, Ayman, D. Sancho, Gambín –quinteto inicial-, Lorca, Quilez, J. Hernández, Domingo, Dani Gómez, Jandro y Thiago.

Levante UD FS: Raúl Jiménez, Araça, Rivillos, Roger, Esteban –quinteto inicial-, Pedro Toro, Gallo, Márquez, Jorge Santos, Cayetano, Rubi y Joan.

Árbitro: Miñano Martínez y Óscar Ropero. Sin amonestados.

Goles: 0-1, min. 7: Esteban. 0-2, min. 13: Rivillos. 0-3, min. 27: Esteban. 0-4, min. 38: Esteban.

Noticia

Maxi Rescia i Gallo, convocats per les seues seleccions

Els jugadors del Levante UD FS, Maxi Rescia i Everton Cardoso "Gallo" han sigut convocats per les seues seleccions per a la setmana vinent.Maxi Rescia jugarà dos partits amistosos a Uzbekistan enfront de la selecció uzbeka. Per part seua, Gallo disputarà dos partits classificatoris de cara a l'Eurocopa 2022 davant Eslovàquia a Bakú i contra Grècia a Atenes.

Noticia

Nou horari de la Tenda Granota fins al 31 de gener

Les noves restriccions que es posaran en marxa pel govern de la Generalitat Valenciana a partir de demà dijous 20 de gener amb la finalitat d'intentar frenar la corba de contagis, entre les quals es troba l'anunci del tancament d'establiments i superfícies comercials a les 18 hores, obliguen a modificar l'horari de les tendes oficials del Levante UD.Fins al pròxim...