Noticia

El Levante UD i ASISA amplien el seu acord de patrocini oficial fins a 2024

El Levante UD i ASISA han rubricat una ampliació de l'acord de patrocini que existix entre ambdós entitats pel qual la companyia de sanitat privada continua apostant pel club d'Orriols i ho farà per tres exercicis, fins a 2024.

En l'acte de la firma de l'ampliació de l'acord entre ambdós institucions ha participat el president del Levante UD Francisco Javier Catalán. I, per part d'ASISA, el Dr. Javier Gómez-Ferrer, conseller i delegat a València; Rafael Pastor, director territorial Este; Miguel Oro, gerent de l'asseguradora a València; i Carlos Domínguez, cap de vendes de la Delegació de València.

ASISA, després de la firma d'este acord, continuarà donant cobertura sanitària a la plantilla del Levante UD, posant a la seua disposició un ampli quadro mèdic i l'accés als últims tractaments i als avanços tecnològics i assistencials més innovadors. L'acord subscrit inclou cobertura mèdica al Levante UD Femeno, Atlético Levante UD, Levante UD FS i Levante UD Juvenil A.


Noticia

El Ciutat viu una nit emotiva commemorant els 10 anys del liderat del Levante UD amb els seus protagonistes i l'afició

El Ciutat de València, junt amb els aficionats del Levante UD, ha celebrat un esdeveniment molt especial com signifiquen els 10 anys que es complixen este pròxim 23 d'octubre de la consecució del liderat de la Primera Divisió. Una victòria per 0-3 l'aconseguida pel conjunt granota en El Madrigal enfront del Villarreal CF en una nit màgica i alguns dels...