Noticia

El Levante UD i Bruno González arriben a un acord per a la rescissió del contracte

El Levante UD i Bruno González van arribar a un acord en la nit d'ahir per a la rescissió del contracte que vinculava a les dos parts fins a final de temporada.

El futbolista canari va recalar en l'entitat llevantinista el mes de gener passat i des de llavors ha defensat l'elàstica blaugrana sobre el terreny de joc en sis ocasions.

Des del Levante UD volem agrair el seu treball i professionalitat, així com desitjar-li el major dels èxits tant a nivell professional com personal.

Noticia

El Levante UD iniciarà el treball de pretemporada esta setmana

La plantilla del Levante UD finalitzarà el seu període vacacional esta setmana i reprendrà l'activitat per a iniciar la preparació per a la nova temporada.El primer pas serà el de la realització este dimecres d'un test PCR i un altre serològic als jugadors, tècnics i empleats. Una vegada coneguts els resultats, els jugadors se sotmetran el divendres i el dissabte...

Noticia

Actualització del Museu Virtual d'agost de 2020

Ací teniu una nova actualització del Museu Virtual del Levante UD. Submergeix-te en el passat del nostre club centenari i descobreix la història granota a través dels seus protagonistes i dels seus documents. Punxa en este enllaç per a descobrir els nous continguts https://museo.levanteud.com/No et pots perdre un resum del partit que va enfrontar al Levante en el Fir Park...