Noticia

El Levante UD i Joan Monterde amplien la seua vinculació

El Levante UD i Joan Monterde han arribat a un acord per a l'ampliació de la relació contractual que vincula a l'entitat llevantinista i al migcampista de l'Atlético Levante UD fins a 2021 amb opció a dos temporades més.

El jugador va recalar en el Cadet B de l'entitat llevantinista en 2011 procedent del Villarreal CF. Va anar progressant pels diferents equips del club jugant en el Cadet A, Juvenil B i dod temporades en el Juvenil A. Va aconseguir amb el Juvenil B el títol de Campió del Grup 8 de Lliga Nacional i va aconseguir el Subcampionat del Grup 7 de Divisió d'Honor, arribant fins a Semifinals de la Copa SM El Rei.

En la temporada 16/17 va jugar, en qualitat de cedit, en Segona Divisió B amb el CD Izarra i el passat estiu va tornar per a passar a formar part de l'Atlético Levante UD.


Noticia

El Levante UD Femení fitxa a la portera María Valenzuela per dos temporades

El Levante UD s'ha fet amb els serveis de la portera María Valenzuela (Churriana de la Vega, Granada, 26-11-2002) per a convertir-se en futbolista del primer equip femení durant les pròximes dos temporades. La portera recala procedent del Granada CF.María Valenzuela ha defensat la porteria del Granada CF en els dos anteriors exercicis, quedant-se a un punt de l'ascens a...

Noticia

Viola Calligaris, nova futbolista del Levante UD

El Levante UD i Viola Calligaris (Lucerna, Suïssa, 17-03-1996) han arribat a un acord per a que la jugadora es convertisca en futbolista granota per a les doss pròximes temporades. La defensa aterra en el primer equip femení llevantinista des del Valencia CF.Calligaris va aterrar en la Primera Iberdrola en 2017 per a recalar en les files de l'Atlético de...