Noticia

El Levante UD i la Fundació, amb la pilota valenciana

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 07/05/2008 17:23h.
Este pròxim diumenge, amb motiu del derbi que disputarà el Levante UD enfront del València CF, tindrà lloc l'acte de promoció de la pilota valenciana que estava previst celebrar-se en el partit que va jugar l'esquadra llevantinista enfront del Vila-real CF, però que finalment es va suspendre per la defunció de la mare del president de l'entitat blaugrana, D. Julio Romero.
Este acte, que està promogut per la Fundació Esportiva Cultural Levante de la Comunitat Valenciana junt amb l'Associació Interior de La Foia de Buñol-Chiva i el Club Pilotari de Godelleta, se celebrarà en el descans del mencionat encontre. En eixe instant es durà a terme una exhibició d'este esport en la seua modalitat europea entre els representants de l'equip de Godelleta i una selecció de jugadors de Castelló.

Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD