Noticia

El Levante UD i la Fundació Cent Anys t´inviten a participar en la campanya Granotes solidaris. Fes la teua donació!

El Levante UD i la Fundació del Levante UD 'Cent Anys' et conviden a participar en la campanya solidària "Granotes solidaris" amb la finalitat que pugues fer la teua donació econòmica per a la compra de material sanitari per a la Sanitat Pública Valenciana, que serà entregat en coordinació amb la Generalitat Valenciana, i per a ajudar als centres de majors valencians.

Es tracta d'una campanya que pretén arribar a tot el llevantinisme per a oferir l'oportunitat de poder col·laborar econòmicament amb una donació fent una transferència en el número de compte ES54 3159 0037 1325 40330129 (Caixa Popular).

Tots els diners recollits anirà destinat a la compra del material que tant necessiten ara els sanitaris valencians per a la seua lluita contra el COVID-19 i les residències que cuiden dels nostres majors.

La campanya comença hui a les 19.09 i conclourà demà divendres, dia 27, a les 19.09 hores.

Som conscients de l'interés i les ganes de col·laborar de molts llevantinistes i per això vos animem que vos uniu a esta campanya solidària en la qual ja han confirmat la seua participació tots els jugadors de la primera plantilla, l'entrenador del primer equip, els Veterans, la Delegació de Penyes, així com la Fundació i el propi club.

Mostra el costat més solidari del llevantinisme!

Esperem que siga un autèntic èxit!

Distribueix l'acció solidària i participa!

Este partit també l'hem de guanyar!


Noticia

El Levante UD Femení i l´Atlético Levante UD inicien els entrenaments individuals a Buñol

El Levante UD Femení i l'Atlético Levante UD, després de l'aturada del treball en camp de gespa per culpa de l'emergència sanitària (encara que s'han estat exercitant tot este temps amb els plans ideats pels preparadors), iniciaran hui dimarts 2 de juny la fase d'entrenaments individuals, dividida cada plantilla en grups reduïts, en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de...