Noticia

El Levante UD i Macron presenten la tercera equipació: la pell granota

El Levante UD i Macron presenten la tercera equipació oficial per a la present temporada. Esta vestimenta representa una de les senyes d'identitat del conjunt llevantinista, ja que simbolitza la pell granota, malnom amb què se li coneix pel fet que este amfibi, la granota, és la mascota del club valencià.

En la camiseta es poden observar les traces que caracteritzen a la pell granota, mentres que el pantaló i les mitges són de color verd, estes últimes amb dos franges horitzontals amb els colors blaugranes.

Pepelu i Iborra, de l'equip masculí; Alba Redondo, Carol Férez i María Méndez, del Levante UD Femení; i Rubi i Rafa Usín, del Futbol Sala han sigut els encarregats de presentar esta tercera equipació, que es mostra més granota que mai i que es podrà adquirir des de demà dimarts en les botigues oficials de l'Estadi i del C/Colón i també en la botiga Online (https://tienda.levanteud.com/) .

Noticia

Asealia es convertix en nou patrocinador oficial del Levante UD FS per a la 2022-23

El Levante UD FS i Asealia han aconseguit un acord perquè l'empresa especialitzada en venda online d'equipament de bany es convertisca en patrocinador oficial de la nostra secció de futsal per a la present temporada 2022-23. Asealia d'esta manera recolzarà al futbol sala granota estant present en diversos suports tant en el Pavelló Municipal de Paterna com en l'estadi Ciutat...