El Levante UD, la Fundació i Timpers tornen a aliar-se per a llançar les sabatilles oficials de l'uniforme de passeig del primer equip

El Levante UD i la seua Fundació i la marca alacantina Timpers ho han tornat a fer. En esta ocasió, s'han retrobat en els seus camins per a fer un altre pas de gegant que consolida l'aliança formada entre estos dos referents valencians de la inclusió. En este cas, han dissenyat un nou i exclusiu model de sabatilles, que ja forma part de l'uniforme oficial de passeig de la primera plantilla del club llevantinista.

Timpers -secundada per l'acceleradora de startups Lanzadera, pertanyent al hub d'emprenedoria Marina d'Empreses que impulsa Juan Roig- és pionera en inclusió en el sector del calçat. Continuant en la seua línia de crear sabatilles per a tots, però dissenyades exclusivament per persones amb discapacitat, ha tancat el seu segon model de sabatilles per al Levante UD i la seua Fundació, institucions referents a donar suport a projectes socials, especialment, aquells en els quals les persones amb discapacitat es veuen implicades.

Les sabatilles estan dissenyades al 100% per persones amb diferents capacitats i estan fabricades íntegrament amb materials reciclats.