Noticia

El Levante UD oferix als seus abonats visitar les obres de remodelació de l'estadi Ciutat de València

El Levante UD posa a la disposició dels seus abonats, a partir d'este diumenge dia 13 de desembre, una visita ràpida i gratuïta a l'última etapa de la fase I de les obres de remodelació de l´estadi Ciutat de València.

DATES

Desembre:

  • Diumenge 13
  • Diumenge 20
  • Dissabte 26
  • Diumenge 27

Gener:

  • Dissabte 2
  • Diumenge 3

*En funció de les exigències de les obres i els partits i entrenaments del primer equip es contemplarà l'ampliació de dies de visita.

Duració: 15 minuts

Horari: Intervals de 15 minuts des de les 10.00 hores fins a les 17.30.

Màxim d'aforament per interval de visita: 10 abonats

Com reservar?:

Accedir al formulari de reserva nominativa a través de la web del club (www.levanteud.com) o de l'aplicació Granota Fan Club.

Procediment de reserva via web:

1.- Per mitjà de la web punxar este enllaç https://abonos.levanteud.com/mi_abono o entrar en la pestanya 'Abonaments' i després en la secció 'El meu abonament'.

2.- Introduir el dni i el número d'abonat.

3.- Realitzar la reserva. Cada abonat reserva plaça per a ell i per a les persones que tinguen l'abonament vinculat al seu si també volen assistir.

4.- Seleccionar dia i hora, segons disponibilitat.

Procediment de reserva via aplicació (Granota Fan Club):

1.- Anar al menú i punxar en ‘Abonament’.

2.- Realitzar la reserva. Cada abonat reserva plaça per a ell i per a les persones que tinguen l'abonament vinculat al seu si també volen assistir.

3.- Seleccionar dia i hora, segons disponibilitat.

Recepció de la visita: Amb la reserva efectuada, han de presentar-se deu minuts abans de l'hora assignada en l'entrada d'accés a Vestuaris de la façana principal de l'estadi (C/San Vicente de Paul, 44), on es farà la recepció de la visita presentat l'abonament o el DNI. Es prega puntualitat.

A més, es posa en marxa un número d'atenció telefònica a l'abonat d'ajuda per a poder realitzar la reserva (963 37 95 30).

El club complirà tot el protocol sanitari pel COVID-19 i els visitants hauran d'acudir amb la masquereta corresponent.

Cal recordar que en esta primera fase s'ha implantat una nova coberta en l'estadi que permet donar major confort als espectadors i complir amb el reglament de televisió de LaLiga en solucionar els problemes d'il·luminació. També possibilitarà la instal·lació de la càmera zenital de televisió, skycam; dos nous i espectaculars videomarcadors de 21x7 i una nova megafonia.

Noticia

Kerakoll, nou Premium Partner per als històrics partits de Copa del Rei davant de l'Athletic Club

Kerakoll i Levante UD tornen a unir els seus camins i ho fan per a una ocasió històrica; la multinacional d'origen italià es convertix en Premium Partner per als dos partits de semifinals de Copa del Rei davant de l'Athletic Club. Els jugadors llevantinistes lluiran en el frontal del pantaló el logotip de Kerakoll, una firma que ja va ser...


Noticia

Comunicat del Levante UD i la Fundació Cent Anys

Es comunica a totes les persones i entitats que van participar en la campanya "Granotas Solidarios", realitzant donatius per a adquirir material sanitari per a combatre el COVID-19, i que desitgen un certificat per al seu desgravament en la declaració de la renda 2020, que han d'enviar un correu electrònic a administracion@fundacionlevanteud.org amb les següents dades:NOM I DOS COGNOMS i/o...