Noticia

El Levante UD, present en l´acte d´agermanament amb la Marató València Trinidad Alfonso 2020 EDP

El president del Levante UD, Francisco Javier Catalán, ha estat present en l'acte d'agermanament dels clubs d'elit valencians amb la Marató València Trinidad Alfonso EDP en la seua edició de 2020. A la Ciutat de les Arts i les Ciències, el dirigent granota ha estat al costat de Fernando Roig Negueroles, del Villarreal CF; Ricardo Arias, del Valencia CF; i José Puentes, del Valencia Basket.

Tots ells han entregat una samarreta a Paco Borao, president de SD Correcaminos, en un acte encapçalat per Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso.

La Marató València Trinidad Alfonso EDP 2020 serà la 40a edició de la qual sens dubte s'ha convertit en gran referència dels 42.195 km a nivell mundial i en la qual més de 100 atletes competiran per la gran victòria i per aconseguir la marca mínima per als JJOO de Tòquio 2021 i també per als Jocs Paralímpics.

Malgrat no poder animar als nostres aficionats granotes i als milers de corredors de la Marató València Trinidad Alfonso EDP 2020 enguany, donem suport a l'organització de la seua ‘Elit Edition’ en el seu 40 aniversari i vos convidem a tots a ajudar a celebrar el seu #MaratónResponsable.


Noticia

La capella ardent d'Antonio Calpe quedarà instal·lada en la Llotja VIP L´Alqueria de l'Estadi Ciutat de València

La capella ardent d'Antonio Calpe, llegenda del llevantinisme, quedarà instal·lada demà dijous, d'11 a 20 hores, en la Llotja VIP L´Alqueria de l'Estadi Ciutat de València, respectant totes les mesures de seguretat i sanitàries establides per l'estat d'alarma. L'accés per a donar l'últim adéu a Antonio Calpe estarà restringit per l'aforament permés per estes mesures excepcionals, per la qual cosa...

Noticia

El Levante UD inicia el seu primer campus internacional en Emirats Àrabs amb més de 50 jugadors en Dubai

El Levante UD, a través de la seua àrea de Formació Internacional, està realitzant en la ciutat de Dubai (Emirats Àrabs Units) el primer campus del nostre del club en el país emiratí. Més de 50 jugadors d'edats compreses entre els 8 i els 15 anys estan participant en el campus que compta amb entrenadors Levante UD, desplaçats per a...