Noticia

El Levante UD presenta a Sergio Ballesteros i Francisco Molinero

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 01/09/2008 21:50h.
Sergio Ballesteros i Francisco Moliner han sigut presentats este migdia com nous jugadors del Levante UD, després que divendres passat firmaren els seus contractes amb l'entitat d'Orriols.

Moliner ha afirmat que ha vingut al Levante UD “per l'interés que han posat en mi. Ara mateix només m'importa el tema esportiu, res de tot el que va ocórrer en el passat. Estic encantadísim d'estar ací. Vuic aportar el meu granet d'arena per a ajudar a sumar i a final de temporada complim els objectius que ens marquem”.

Per la seua banda, Ballesteros en esta segona etapa en el club en què es va formar, ha destacat que “torne a ma casa. La major il•lusió que pot tindre un jugador és tornar a l'equip on ha nascut, on li han donat l'oportunitat de ser jugador de Primera Divisió, que és al que tot el món aspira, i jo ho vaig aconseguir ací en el Levante UD. Sé que ara són moments difícils per al club, però crec que hi ha molta il•lusió i jo vinc a aportar el meu treball i l'experiència que tinc en el futbol. Ajudaré tot el possible i intentarem que este siga un bon any”.

Ambdós jugadors han coincidit a l'expressar la seua opinió sobre l'equip després del encontre davant del Saragossa. El lateral ha assegurat que li va agradar molt perquè va veure “un equip que va treballar els 90 minuts i això és fonamental. En la Segona Divisió cal canviar el xip, ací si no corres no fas res. I l'altre dia l'equip va realitzar un malbaratament físic i això que l'equip encara no està al cent per cent. Vaig veure a l'equip molt bé i tant de bo este siga només un paset dels molts que donarem, i es puga fer un bon any”.