Noticia

El Levante UD-Real Madrid Femení es jugarà en el Ciutat el diumenge 23 a les 11 hores

El Levante UD anuncia que el partit que enfrontarà al seu Primer Equip Femení i al Real Madrid CF, corresponent a la sexta jornada de la Finetwork Lliga F, es disputarà en l'estadi Ciutat de València. El partit entre les granotes i el conjunt madridista es jugarà diumenge que ve 23 d'octubre a partir de les 11:00 hores en el coliseu d'Orriols.

L'entrada a l'esdeveniment serà gratuïta per als abonats del Levante UD, presentant el seu passe de la temporada 2022-23. No es guardarà la ubicació dels mateixos ja que s'obrirà únicament la zona de Tribuna Este (l'antiga Grada Central) i la resta de zones s'obriran en cas de ser necessari. El preu per a la resta del públic serà de cinc euros.

Les entrades dels no abonats podran adquirir-se des de les 12:00 hores d'este diumenge 16 d'octubre punxant en este enllaç. També es podran comprar de forma presencial en les taquilles del Ciutat de València el mateix dia del partit des de dos hores abans, és a dir, el diumenge 23 d'octubre a partir de les 09:00 hores.

Com succeïx amb els abonaments, les entrades que compre la resta del públic tampoc estaran numerades ni tindran seient assignat.

Accés a l'estadi

S'accedirà per les portes de Tribuna Este (Carrer Manuel Azaña) , per les portes de la 21 a la 29.

Informació addicional El partit entre el Levante UD i el Real Madrid coincidirà amb la Mitja Marató de València pel que recomanem a la gent que tinga en compte els possibles talls al tràfic per a evitar dificultats a l'arribar a l'estadi. Per a informar-se del recorregut de la carrera, cal punxar en este enllaç.