Noticia

El Levante UD rep un emotiu homenatge en la Falla Molinell-Alboraya

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 30/10/2008 13:48h.
El Levante UD va rebre en la vesprada d'ahir dimecres un homenatge de la Falla Molinell-Alboraya, dins del programa d'actes de la XIII Setmana Cultural commemoratius del 50 aniversari de la dita comissió.

Sergio Ballesteros i Vicente Iborra van ser els encarregats de representar a la plantilla llevantinista en el dit acte, acompanyats del Conseller Francisco Fenollosa, la Directora General del Levante UD Femení, Dolores Escamilla, el Director Comercial, Vicente Herrero, a més de les jugadores del Femení, Mariví i María.

La Falla Molinell-Alboraya guarda una estreta relació amb l'entitat blaugrana a l'estar ubicada entre l'antic Camp de Vallejo i l'Estadi Ciutat de València, per això a més de celebrar el seu 50 aniversari també van commemorar el pròxim centenari del club degà de la ciutat de València.

A més, tant els jugadors com les jugadores del Levante UD presents, van fer entrega al president d'esta falla del Primer Premi Granota del passat any a la Millor escena en les Falles sobre la societat blaugrana, premi que concedix l'emissora Música i Falles.