Noticia

El Levante UD s´enfrontarà al Racing Murcia FC en la primera eliminatòria de la Copa SM El Rei

El Levante UD ja coneix al seu rival de la primera eliminatòria de la Copa SM El Rei. Els llevantinistes visitaran al Racing Murcia FC el pròxim 16 de desembre.

Es tracta d'un equip que milita en el Grup 13B de Tercera Divisió i que s'ha classificat per a disputar esta fase després d'eliminar al Deportiva Ceuta per 0-3.

Noticia

Part mèdic ASISA | Aitor Fernández

El porter Aitor Fernández causarà baixa per a l´encontre del pròxim divendres davant el Real Valladolid. El porter va patir un colp en el transcurs del partit del passat dissabte enfront de l'Elche CF i, després de les proves mèdiques realitzades en el dia de hui, se li ha diagnosticat una contusió testicular que li impedirà exercitar-se amb normalitat durant...

Noticia

Pla de treball del Levante UD (23 a 29 de novembre)

DILLUNS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS18:00 hores. Entrenament a l´Estadi Ciutat de València.DIVENDRES21:00 hores. Real Valladolid-Levante UDDISSABTE11:00 hores. Entrenament en l´Estadi Ciutat de València.DIUMENGEDescans.