El Levante UD s'unix a 'Vecinos Solidarios' de Casa Caridad amb el sorteig de dos entrades dobles enfront del Mallorca

El Levante UD s'ha unit a la campanya 'Vecinos Solidarios' de la Casa de Caridad de València amb el sorteig per part d'esta institució solidària de dos entrades dobles per al partit enfront del RCD Mallorca entre tots els participants en esta bona causa.

Des del seu naixement, Casa Caridad ha repartit més de 45 milions de racions de menjar i ha albergat en els seus dormitoris a centenars de milers de persones sense llar. Actualment en els seus menjadors socials oferixen menjar a totes les persones que ho necessiten durant dos hores de servici ininterrompudes de dilluns a diumenge.

Tenen també albergs per a persones sense llar mentres es treballa en la seua reinserció social; quasi 200 xiquets d'entre 1 i 3 anys en risc d'exclusió social que acudixen a les seues Escoles Infantils; un Multicentre cultural on s'atén a persones sense llar que patixen alguna malaltia crònica o una discapacitat reconeguda; i un Centre de dia on professionals i voluntaris treballen des de l'acció educativa per a recuperar eixes habilitats socials i afavorir l'autonomia en un context d'estabilitat.

Ajuda a milers de persones fent-te soci en vecinossolidarios.org Casa Caridad compta amb més de 50 professionals entre psicòlegs, educadors, mestres, tècnics i treballadors socials i un Voluntariat que compta amb al voltant de 300 efectius. La campanya 'Vecinos Solidarios' té com a objectiu donar a conéixer a la resta de veïns de València la situació en risc d'exclusió social en què es troben moltes persones en la ciutat perquè l'ajuda de cada veí és essencial per a ajudar als que més ho necessiten.