Noticia

El Levante UD se sumarà als actes del Dia Internacional de la Dona en el partit davant del Granada CF

El Levante UD participarà activament en la celebració dels actes del Dia Internacional de la Dona en els prolegòmens del partit davant del Granada CF de diumenge que ve.

Baix el lema "Siempre con vosotras", 22 jugadores de la pedrera de la secció de futbol femení del Levante UD acompanyaran als onzes d'ambdós equips quan boten al terreny de joc i seran també les protagonistes de la foto de la prèvia.

A més, abans del xiulit inicial, els jugadors titulars portaran les camisetes serigrafiades amb els noms de les jugadores del primer equip femení corresponents a cada un dels seus dorsals, en homenatge a totes les dones al seu dia, i, especialment, a les llevantinistes.

La sala de premsa també es tenyirà de morat i el panell de patrocinis canviarà el seu color corporatiu per este morat.

El Levante UD, com a institució compromesa amb la societat, posa especial atenció a garantir la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i hòmens en tots els nivells i àmbits d'activitat de l'entitat.


Arranca la primera edició de PlayerCHEF! (1/2)

Els jugadors Melero, Miramón, Róber i Clerc canvien els terrenys de joc pels fogons i es repten en la primera edició de PlayerCHEF on tractaran d'alçar-se guanyadors amb les seues millors receptes. El finalista de Masterchef 4, Ángel Carrero, serà l'encarregat de valorar les elaboracions i dictaminar qui mereix proclamar-se campió.