Noticia

El Planter Granota reforça la seua estructura amb la incorporació de la Figura d'Identitat que liderarà Sergio Ballesteros

El Planter Granota, seguint amb la tendència de creixement mostrat pels èxits d'esta dura temporada, reforçarà la seua estructura per a afrontar una nova temporada il·lusionant. El nou organigrama dividirà el futbol formatiu en tres etapes amb la intenció de potenciar l'acompanyament més personalitzat dels jugadors:

-E1: Etapa alevins de primer any fins a querubins.

-E2. Etapa cadets de primer any fins a alevins de primer any.

-E3. Etapa juvenils i cadet autonòmic.

Una altra de les principals novetats d'esta reestructuració serà la incorporació de la Figura d'Identitat que estarà representada per Sergio Ballesteros. La seua labor consistirà a realitzar un treball personalitzat amb jugadors projecte, estar present en el dia a dia dels equips donant suport als cossos tècnics i treballar amb els clubs convinguts en la transmissió dels valors llevantinistes.

Així mateix, es donarà continuïtat als diferents departaments que treballen de forma conjunta i consensuada amb els responsables de cada etapa per a incidir en el treball dels equips i cossos tècnics i, d'esta manera, arribar al desenrotllament dels jugadors i el seu entorn en les quatre dimensions: esportiva, acadèmica, sociofamiliar i estil de vida.

Estos departaments són els següents:

-Departament de Desenrotllament de la Persona

-Departament d'Anàlisi i Dades

-Departament de Captació

-Gestió de Clubs Convinguts

-Departament Biocondicional

-Departament de Porters


Noticia

Juan López i Facu Silva alcen el sèptim títol nacional per al Levante UD Futvoley

La parella conformada per Juan López i Facu Silva va sumar la seua tercera victòria de tres possibles en la Lliga Nacional de Futvoley i, per tant, es va proclamar campiona d'esta disciplina en la platja d'Adeje. Es tracta del sèptim entorxat nacional aconseguit per la secció granota, amb un palmarés que a més inclou un títol del Campionat d'Europa...