Noticia

Geijo i Courtois, disponibles per al partit davant el Valencia CF

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 09/05/2008 13:47h.
Alex Geijo i Laurent Courtois, es van incorporar a l'entrenament amb la resta de la plantilla en una sessió marcada de nou pel gran nombre de baixes i en la que només van participar tretze jugadors.
Per al proper partit de Lliga enfront del València, el Levante UD no podrà comptar amb Álvaro Luiz Maior, Mathieu Berson, Damiano Tommasi, David Castedo i Shota Arveladze els dos primers per sanció i la resta per lesió.
Tampoc es van exercitar per precaució, atés que patixen diverses molèsties musculars, el porter Vladan Kujovic, el defensa Manuel Gaspar i els centrecampistes Javi Fuego, Félix Ettien i Juanma Gómez.
Álvaro i Arveladze sí que van botar a la gespa del Ciutat de València per a entrenar, encara que únicament van realitzar exercicis de carrera contínua.
Donada l'escassetat d'efectius, el tècnic José Ángel va limitar la sessió a uns rondos i va organitzar un partidet de cinc contra cinc en un cantó del camp.
Els llevantinistes realitzaran l'última sessió d'entrenament a porta tancada, demà dissabte a les 10:30 hores, en l'Estadi “Ciutat de València”.


Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE16:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD