Noticia

Gran acolliment de la campanya Granotes solidaris que s'amplia fins dimarts que ve. Participa!

El Levante UD i la Fundació Levante UD Cent Anys volen agrair la solidaritat de totes les persones que estan participant de manera molt activa en la campanya Granotes solidaris amb la qual, gràcies a les donacions econòmiques rebudes, es comprarà material sanitari per a la Sanitat Pública valenciana, que serà entregat en coordinació amb la Generalitat Valenciana, i per als centres de majors valencians.

A causa del gran acolliment de la campanya, i a la nombrosa participació de la societat valenciana i, especialment, dels llevantinistes, informem que s'amplia el termini per a realitzar la donació econòmica fins al dimarts 31 de març a les 19.09 hores.

Amb els diners ja recaptats hui dia, el Levante UD i la Fundació *Cent *Anys ja han efectuat la compra de 6.000 vestits de protecció EPI, 6.000 ulleres protectores, 50.000 màscares FFP2 i 100.000 màscares 3 PLY.

Recordem que la campanya Granotes solidaris pretén arribar a tot el llevantinisme per a oferir l'oportunitat de poder col·laborar econòmicament amb una donació fent una transferència en el número de compte ES54 3159 0037 1325 40330129 (Caixa Popular).

Tots els diners recollits anirà destinat a la compra del material que tant necessiten ara els sanitaris valencians per a la seua lluita contra el COVID-19 i les residències que cuiden dels nostres majors.

Som conscients de l'interés i les ganes de col·laborar de molts llevantinistes i per això vos animem que vos uniu a esta campanya solidària en la qual ja han confirmat la seua participació, a més del club i la Fundació, els jugadors i tècnics dels diferents equips, masculins i femenins, de l'entitat i la Fundació Cent Anys, patrons, consellers, patrocinadors, col·laboradors, proveïdors, empleats, els Veterans, la Delegació de Penyes i, per descomptat, els nostres aficionats.

Mostra el costat més solidari del llevantinisme!

Esperem que siga un autèntic èxit!

Distribueix l'acció solidària i participa!

Este partit també l'hem de guanyar!


Noticia

El Levante UD i Joan Monterde amplien la seua vinculació

El Levante UD i Joan Monterde han arribat a un acord per a l'ampliació de la relació contractual que vincula a l'entitat llevantinista i al migcampista de l'Atlético Levante UD fins a 2021 amb opció a dos temporades més.El jugador va recalar en el Cadet B de l'entitat llevantinista en 2011 procedent del Villarreal CF. Va anar progressant pels diferents...