Noticia

Informació sobre el protocol de retorn a la competició del Levante UD FS i el Pavelló de Paterna

El Levante UD FS està preparant el seu retorn a la Primera Divisió de la LNFS 2020-21, que es produirà en el Pavelló Municipal de Paterna este cap de setmana amb motiu del duel contra Osasuna Magna. Un partit que, amb horari per confirmar, es jugarà en la vesprada-nit d'este divendres 2 d'octubre.

Una vegada rebut fa uns dies el protocol d'actuació per part de la RFEF, i tenint en compte el temps necessari per a la seua implementació i amb la seguretat dels nostres aficionats i jugadors, cos tècnic i empleats com a màxima prioritat, el retorn del públic a les graderies de Paterna no es produirà en este primer partit com a locals sinó en el segon, corresponent a la quarta jornada de la LNFS davant O’Parrulo Ferrol, el cap de setmana entre el divendres 16 i el diumenge 18 d'octubre.

Venda d'entrades únicament online

En pròximes dates el club informarà de com adquirir les entrades per a eixe partit i els successius, sempre que la situació es mantinga, a través de la pàgina web oficial del Llevant UD.

En el cas que es normalitze la situació sanitària i que tornen els abonaments de temporada, el Levante UD buscarà la forma més adequada de compensar als abonats de la temporada 2019-20 per els tres partits que no van poder presenciar en el Pavelló Municipal de Paterna per culpa de la crisi generada pel COVID-19.


Noticia

La capella ardent d'Antonio Calpe quedarà instal·lada en la Llotja VIP L´Alqueria de l'Estadi Ciutat de València

La capella ardent d'Antonio Calpe, llegenda del llevantinisme, quedarà instal·lada demà dijous, d'11 a 20 hores, en la Llotja VIP L´Alqueria de l'Estadi Ciutat de València, respectant totes les mesures de seguretat i sanitàries establides per l'estat d'alarma. L'accés per a donar l'últim adéu a Antonio Calpe estarà restringit per l'aforament permés per estes mesures excepcionals, per la qual cosa...