Noticia
SDE 3-0 LUD

Ipurua se li resisteix al Levante UD

SD Eibar: Yoel, Arbilla, Oliveira, Bigas, Cote, Pedro León (min. 83, De Blasis), Diop, Cristóforo, Orellana, Charles (min. 77, Escalante) y Sergi Enrich (min. 87, Kike García).

Levante UD: Aitor, Miramón, Postigo, Bruno, Toño, Vukcevic (min. 65, Melero), Bardhi, Campaña, Morales, Roger y Borja Mayoral (min. 65, Sergio León).

Árbitro: Gonzalez Fuertes (comité asturiano) amonestó a los locales Sergi Enrich, Orellana y Cote. Por parte del Levante UD a Miramón y Postigo.

Goles: 1-0, min. 26, Charles. 2-0, min. 47, Charles. 3-0, min. 84, Orellana.

Noticia

El Levante UD iniciarà el treball de pretemporada esta setmana

La plantilla del Levante UD finalitzarà el seu període vacacional esta setmana i reprendrà l'activitat per a iniciar la preparació per a la nova temporada.El primer pas serà el de la realització este dimecres d'un test PCR i un altre serològic als jugadors, tècnics i empleats. Una vegada coneguts els resultats, els jugadors se sotmetran el divendres i el dissabte...

Noticia

Actualització del Museu Virtual d'agost de 2020

Ací teniu una nova actualització del Museu Virtual del Levante UD. Submergeix-te en el passat del nostre club centenari i descobreix la història granota a través dels seus protagonistes i dels seus documents. Punxa en este enllaç per a descobrir els nous continguts https://museo.levanteud.com/No et pots perdre un resum del partit que va enfrontar al Levante en el Fir Park...