Noticia

José Ángel Moreno: "Necessitem que l'afició ens done ales davant del València CF"

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 09/05/2008 13:54h.
José Ángel Moreno ha assegurat hui que "la millor reivindicació que poden plantejar els jugadors és donar el màxim sobre la gespa, acabar la temporada amb el cap ben alt i amb dignitat", a pesar que l'equip ja es trobe descendit de forma matemàtica a Segona Divisió.
"Ens queden dos partits molt importants davant d'adversaris d'una infinita qualitat -València i Real Madrid-, per la qual cosa hem de seguir entregant-nos al màxim. Les circumstàncies que vivim deterioren les possibilitats de competir, però la nostra intenció és guanyar", va assenyalar.
El tècnic sevillà del Levante UD va considerar que "la temporada del València ha sigut irregular, a pesar de la gran qualitat dels seus jugadors", encara que va advertir de les dificultats que suposarà este partit i va reclamar el suport de l'afició.
"Precisament per eixe desgast que hem comentat, més que mai necessitem que l'afició ens done ales, i si han de manifestar-se per una altra cosa crec que sempre hi haurà temps per a això. El més prudent em pareix que es bolquen amb l'equip durant el partit", va afegir Ángel.
"No m'agrada parlar d'assumptes extraesportius, però comprenc que és un partit atípic per la situació en què arriben ambdós equips. No obstant això un derbi sempre té ganxo per a l'afició, intentarem guanyar i quedar ben davant de la nostra afició", va subratllar.
En referència a la motivació que puguen tindre els seus jugadors de cara a este partit, l'entrenador llevantinista va reconéixer que "el meu treball ací com a entrenador estaria limitat, això se sabia, perquè les circumstàncies no permeten actuar amb integritat, és a dir, en tots els aspectes del joc. Moltes vegades sóc més psicòleg o confessor que entrenador".
"D'haver estat més frescos en els últims partits haguérem guanyat, no com va passar en La Corunya o enfront de l'Espanyol, on vam perdre els punts en els últims minuts. Ara mateix estan jugant els que no comptaven, i és molt meritori el que estan aconseguint\", va concloure.

Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD