Noticia

Koke Vegas torna al Levante UD

Koke Vegas torna a la disciplina del Levante UD després de jugar en qualitat de cedit per part de la societat granota en el RC Deportivo durant l'exercici de lliga en curs. El porter ha resolt aquesta cessió per a retornar al club valencià.

El porter malagueny es va incorporar a l'entitat llevantinista en 2015, després d'una etapa en les files del RCD Espanyol B, per a defensar la porteria de l'Atlético LevanteUD en Segona Divisió B. En la temporada 2016/2017 va debutar amb el primer equip en el partit que va enfrontar al Levante UD i al Nàstic de Tarragona en el Nou Estadi. Una temporada més tard, va recalar en el CD Alcoyano en qualitat de cedit encara que va tornar a la societat d'Orriols en el mercat hivernal per a reforçar la porteria del primer equip. El passat estiu, el Levante UD i el RC Deportivo van acordar la seua cessió i en este mercat hivernal el porter torna a l'entitat llevantinista.


Noticia

Comunicat oficial del Levante UD i la Fundació Cent Anys

El Levante UD i la Fundació Cent Anys del Levante UD vam cancel.lar la setmana passada tota l'activitat esportiva de tots els nostres equips fins al 23 de març.Hui, totes dues institucions, tenint en compte la situació en la qual es troba el nostre país, on el Govern d'Espanya va decretar diumenge passat l'Estat d'Alarma, i les recomanacions i directrius...