Noticia
COR 1-0 LUD

L'Atlético Levante UD cau enfront de la UE Cornellà en un partit en què va meréixer més

UE Cornellà: Ramón, Guzmán, Vega, Moreno, Jiménez, Lobato (min. 63, Rulo), Medina, Isaac, Eloy, Pablo (min. 82, Leo Ramirez) y Becerra (min. 63, Esteve).

At. Levante: Picón, Rubén García, R. Costa (min. 54, Eliseo), Pereira, Toni Herrero, J. Bernal, Pablo Martínez, Edgar (min. 82, Chuma), Giorgi (min. 73, Cantero), Ferni y Mario Soberón.

Árbitro: Daniel David Pages (Comité aragonés) amonestó a los locales Lobato, Carlos Esteve, Medina y a Rulo. También vio la cartulina amarilla el granota Gonzalo Pereira.

Goles: 1-0, min. 64, Pablo Fernández.


Noticia

Gran acolliment de la campanya Granotes solidaris que s'amplia fins dimarts que ve. Participa!

El Levante UD i la Fundació Levante UD Cent Anys volen agrair la solidaritat de totes les persones que estan participant de manera molt activa en la campanya Granotes solidaris amb la qual, gràcies a les donacions econòmiques rebudes, es comprarà material sanitari per a la Sanitat Pública valenciana, que serà entregat en coordinació amb la Generalitat Valenciana, i per...

Noticia

El Levante UD i la Fundació Cent Anys t´inviten a participar en la campanya Granotes solidaris. Fes la teua donació!

El Levante UD i la Fundació del Levante UD 'Cent Anys' et conviden a participar en la campanya solidària "Granotes solidaris" amb la finalitat que pugues fer la teua donació econòmica per a la compra de material sanitari per a la Sanitat Pública Valenciana, que serà entregat en coordinació amb la Generalitat Valenciana, i per a ajudar als centres de...