Noticia
LUD 1-1 ORI

L'Atlético Levante UD no aconseguix passar de l'empat enfront de l'Orihuela

At. Levante: Picón, R. Costa, G. Pereira (Cantero, min. 65), Arturo (Blesa, min. 76), Soberón, P. Martínez, Giorgi (Onti, min. 72), Rubén G., J. Bernal, Toni Herrero y Edgar.

Orihuela CF: Aitor, Pina, Migue Marín, Rodri, Badal, Brian, Solano, Luis Gilabert, Pitu (Entrena, min. 76), Pedro Inglés y Olmedo (Nico, min. 71).

Árbitro: Latorre Gracia (Comité Aragonés). Amonestó a los locales R. Costa (min. 84) y Onti (min. 92) y al visitante Olmedo (min. 71).

Goles: 1-0: Giorgi, min. 3. 1-1: Pitu, min. 25.

Noticia

El Levante UD i la Fundació Cent Anys t´inviten a participar en la campanya Granotes solidaris. Fes la teua donació!

El Levante UD i la Fundació del Levante UD 'Cent Anys' et conviden a participar en la campanya solidària "Granotes solidaris" amb la finalitat que pugues fer la teua donació econòmica per a la compra de material sanitari per a la Sanitat Pública Valenciana, que serà entregat en coordinació amb la Generalitat Valenciana, i per a ajudar als centres de...

Noticia

El Levante UD crea la LUDoteca Granota

Des del Levante UD ens unim a la campanya Queda't a casa i, com sabem que el temps en les llars pot transcórrer més lent, volem posar en marxa una sèrie d'iniciatives perquè majors, jóvens i xicotets es mantinguen entretinguts amb el seu club. D'esta manera, obrim la nostra LUDoteca Granota on, per mitjà de jocs i entreteniment, els seguidors...