Noticia

La Falla Molinell-Alboraya homenatjarà demà dimecres al Levante UD

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 28/10/2008 12:10h.
El Levante UD rebrà demà dimecres un homenatge de la Falla Molinell-Alboraya, dins del programa d'actes de la XIII Setmana Cultural commemoratius del 50 aniversari de la dita comissió. La mencionada Falla guarda una estreta relació amb l'entitat blaugrana a l'estar ubicada entre l'antic Camp de Vallejo i l'Estadi Ciutat de València i és per això que en el dia de demà realitzaran un acte de confraternitat amb el club blaugrana.

En representació del Levante UD acudirà el Conseller Francisco Fenollosa; la Directora General del Femení, Dolores Escamilla; el Director Comercial, Vicente Herrero; els jugadors de la primera plantilla, Iborra i Ballesteros; i les futbolistes del Femení, María i Mariví.

L'esdeveniment donarà començament a les 20 hores i consistirà en una Lectura Homenatge a tota l'activitat esportiva desenrotllada per la comissió al llarg d'estos 50 anys, en un acte de confraternitat amb el Levante UD amb motiu del seu 50 aniversari i el pròxim centenari de l'entitat llevantinista i en l'entrega del Primer Premi Granota del passat any a la Millor escena en les Falles sobre la societat blaugrana.