Noticia

La Fundació del Levante UD Cent Anys reprendrà la venda d'accions el 13 de juliol

L'adquisició d'accions del Levante UD que estaven en possessió de la Fundació Levante UD Cent Anys continuarà una vegada les oficines del club en el Ciutat de València reprenguen la seua activitat normal. El 13 de juliol serà la data en què les persones interessades a adquirir accions de la societat puguen tornar a fer-ho en en horari de 09.00 a 14.00 i de 16.30 a 19.30 hores.

El 31 de juliol expirarà el termini per a comprar accions per a aquells abonats no accionistes i que vulguen comprar un títol per a poder beneficiar-se del descompte del 60% en l'abonament de la pròxima temporada 2020-21, sempre que hagen acudit a tots els partits de Lliga Santander que es van jugar en el Ciutat de València fins a l'aturada pel COVID-19, tal com ha informat el club. Cal recordar que aquest termini anteriorment acabava el 31 de maig però es va interrompre per culpa de l'emergència sanitària i en estos moments les obres de remodelació de l'estadi no permeten l'obertura al públic de les oficines.

Per a aclarir qualsevol tipus de dubte, els abonats poden fer-ho a través de https://abonos.levanteud.com/contacto

D'altra banda, la venda d'accions per a la resta d'interessats, fora de la promoció del descompte en l'abonament, continuarà des de l'1 d'agost.Noticia

Èxtasi a Màlaga! El Levante UD FS destrossa el seu sostre i fa història eliminant al Barça en semifinals de la LNFS (2-3)

Barça Lassa: Juanjo, Lozano, Marcenio, Ximbinha, Aicardo –quintet titular-, Boyis, Dyego, Adolfo, Dani Japonés, Rivillos i Arthur.Levante UD FS: Raúl Jiménez, Maxi Rescia, Cuzzolino, Rubi, Chano –quintet titular-, Gallo, Pedro García, Cecilio, Javi Sena, Jorge Santos i Pedro Toro.Gols: 1-0, min. 8: Lozano. 2-0, min. 30: Daniel Japonés. 2-1, min. 32: Pedro Toro (p). 2-2, min. 38: Cuzzolino. 2-3, min....