La Fundació del Levante UD i Timpers s'alien per a llançar unes sabatilles solidàries d'edició limitada

La Fundació del Levante UD i la firma alacantina Timpers han unit els seus camins per a fer un pas més cap avant en el projecte d'inclusió social dels granotes. En este cas, en el capítol de l'accessibilitat per a les persones amb discapacitat visual. Timpers és pionera en inclusió en el sector del calçat. Continuant en la seua línia de crear sabatilles per a tots, però dissenyades exclusivament per persones amb discapacitat, ha creat el seu primer model per a un club de futbol i la seua Fundació, en este cas el Levante UD.

Les sabatilles són una edició limitada de 200 parells i estan dissenyades per persones amb diferents capacitats. El 100% dels beneficis de la venda de les sabatilles va destinat als projectes d'esport adaptat de la Fundació Levante UD, que pretén continuar deixant empremta en el camí cap a la inclusió total de les persones amb discapacitat, un esperit que no sols compartixen des de Timpers, sinó que és una de les inspiracions des del seu naixement. A més, les sabatilles Timpers LUD formaran part de l'equipació oficial de passeig de totes les seccions d'esport adaptat de la Fundació Levante UD.

El preu de venda és de 49,95EUR i es venen en la Tenda Granota de l'estadi i en www.timpersbrand.com, a partir de hui mateix, 22 de juny.


Noticia

El Levante UD Femení fitxa a la portera María Valenzuela per dos temporades

El Levante UD s'ha fet amb els serveis de la portera María Valenzuela (Churriana de la Vega, Granada, 26-11-2002) per a convertir-se en futbolista del primer equip femení durant les pròximes dos temporades. La portera recala procedent del Granada CF.María Valenzuela ha defensat la porteria del Granada CF en els dos anteriors exercicis, quedant-se a un punt de l'ascens a...

Noticia

Viola Calligaris, nova futbolista del Levante UD

El Levante UD i Viola Calligaris (Lucerna, Suïssa, 17-03-1996) han arribat a un acord per a que la jugadora es convertisca en futbolista granota per a les doss pròximes temporades. La defensa aterra en el primer equip femení llevantinista des del Valencia CF.Calligaris va aterrar en la Primera Iberdrola en 2017 per a recalar en les files de l'Atlético de...