Noticia

La Junta General d´Accionistes del Levante UD aprova els comptes anuals de l´exercici 2019/2020

La Junta General Ordinària d'Accionistes del Levante UD SAD va aprovar el punt un de la convocatòria referent al 'Examen i aprovació, si és el cas, dels Comptes Anuals (Balanç, Compte de Pèrdues i Guanys i Memòria), Informe de Gestió i Informe d'Auditoria i Proposta d'Aplicació de resultats del 'Levante UD Sociedad Anónima Deportiva', tot això corresponent a l'Exercici Econòmic de 2019/2020, així com la gestió dels seus Administradors.

El Consell d'Administració va presentar un benefici brut de 103.370 euros i una xifra neta de 77.530 euros, després d'uns ingressos bruts de 81.389.000 euros i uns gastos bruts de 81.286.000 euros.

A favor van votar 95.246 accions, amb 22 accions en contra i 2.734 abstencions. Cal destacar que van estar presents en la Junta 98.256 accions i 1.132 accionistes presents o degudament representats.

Noticia

Participa en el Granota Wall!

Llevantinista, no deixes de participar en el Granota Wall!Vols estar present dijous que ve en el teu estadi en la volta de la semifinal de Copa del Rei?Ho faràs com mai ningú ho ha fet fins ara a Espanya.Envia la teua foto i forma part del Granota Wall. Apareixerà la teua foto durant el partit i estaràs a pocs metres...

Noticia

Kerakoll, nou Premium Partner per als històrics partits de Copa del Rei davant de l'Athletic Club

Kerakoll i Levante UD tornen a unir els seus camins i ho fan per a una ocasió històrica; la multinacional d'origen italià es convertix en Premium Partner per als dos partits de semifinals de Copa del Rei davant de l'Athletic Club. Els jugadors llevantinistes lluiran en el frontal del pantaló el logotip de Kerakoll, una firma que ja va ser...