Noticia

La LNFS comptarà amb 25 test d'antígens anti COVID-19 per club cada jornada gràcies a un acord amb LaLiga

La Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) i LaLiga han arribat a un acord per a proveir als clubs de Primera i Segona Divisió dels test d'antígens anti COVID-19,de manera que a partir d'esta setmana i al llarg de tota la temporada el Levante UD FS i la resta de clubs rebran 25 test cada jornada per a garantir la salut i el benestar dels jugadors i cos tècnic.

La LNFS gràcies a este acord podrà disposar de manera gratuïta d'estos test d'antígens, desenvolupats per la companyia espanyola de bioteconología CerTest i que ofereixen un altíssim grau de fiabilitat, per a detectar possibles contagis i preservar el bon desenvolupament de la competició. LaLiga i la LNFS han volgut vetlar per la salut i el benestar dels jugadors i cos tècnic dels clubs per a garantir que afronten cada partit sense cap positiu per COVID-19.

Totes dues associacions han programat una sessió online en la qual responsables de LaLiga compartirán amb els clubs la seua informació i experiència en l'aplicació de mesures i protocols de prevenció del COVID-19.

Noticia

Informació sobre les entrades venudes del Levante UD-FS: conservació o devolució dels diners

El Levante UD FS informa del procediment a seguir respecte a les entrades que els seus aficionats van comprar per al partit enfront de Jaén Paraíso Interior que havia de disputar-se divendres passat 23 d'octubre i que, finalment, per la situació sanitària, va haver d'ajornar-se. Tant per a les persones que vulguen conservar la seua localitat com per a les...

Noticia

​‘Maneras de Vivir’ es projectarà en la gran festa audiovisual de l'esport: la final del World Ficts Challenge de Milán

‘Maneras de Vivir’ continua ampliant les fronteres del projecte social del Levante UD i la seua Fundació. Amén de la seua projecció en múltiples plataformes i canals (Movistar, Gol, ÀPunt i en una bona quantitat de països i idiomes), gràcies a la col·laboració de LaLiga, també s'està exhibint en nombrosos festivals internacionals. Esta vegada, el documental que narra les experiències...