Noticia

La LNFS comptarà amb 25 test d'antígens anti COVID-19 per club cada jornada gràcies a un acord amb LaLiga

La Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) i LaLiga han arribat a un acord per a proveir als clubs de Primera i Segona Divisió dels test d'antígens anti COVID-19,de manera que a partir d'esta setmana i al llarg de tota la temporada el Levante UD FS i la resta de clubs rebran 25 test cada jornada per a garantir la salut i el benestar dels jugadors i cos tècnic.

La LNFS gràcies a este acord podrà disposar de manera gratuïta d'estos test d'antígens, desenvolupats per la companyia espanyola de bioteconología CerTest i que ofereixen un altíssim grau de fiabilitat, per a detectar possibles contagis i preservar el bon desenvolupament de la competició. LaLiga i la LNFS han volgut vetlar per la salut i el benestar dels jugadors i cos tècnic dels clubs per a garantir que afronten cada partit sense cap positiu per COVID-19.

Totes dues associacions han programat una sessió online en la qual responsables de LaLiga compartirán amb els clubs la seua informació i experiència en l'aplicació de mesures i protocols de prevenció del COVID-19.


Noticia

La capella ardent d'Antonio Calpe quedarà instal·lada en la Llotja VIP L´Alqueria de l'Estadi Ciutat de València

La capella ardent d'Antonio Calpe, llegenda del llevantinisme, quedarà instal·lada demà dijous, d'11 a 20 hores, en la Llotja VIP L´Alqueria de l'Estadi Ciutat de València, respectant totes les mesures de seguretat i sanitàries establides per l'estat d'alarma. L'accés per a donar l'últim adéu a Antonio Calpe estarà restringit per l'aforament permés per estes mesures excepcionals, per la qual cosa...